2013-08-24

Labbefnatt

Idag har vi varit på labbeträff som Norrlabben anordnade. Verkligen trevligt! Vi började med tipspromenad där vi kom på delad 1:a plats med 8 rätt av 10! Sedan spelade vi 21 med hundarna, där hundarna fick välja siffra i form av dummy med nummer på. Första ronden var vi först med att få 21, men sen blev vi tjock i utslagningen där vi kom sist haha! Fast himla kul var det! Efter det blev det fika i solen, och en del grillade korv.

Viska fnattade mycke o ville busa med ALLA *lillhjärta* Hon blir som en pansarvagn! De yngsta besökarna kom från Gunnel Åström Hermansson, Silverstjärnans kennel. Oh himmel vilka godingar <3 Fast det är ju klart, de har ju en Tjotte-pappa de små liven hihi  ;o) (Inte det minsta partisk hehe)

Vi var på ett jättemysigt ställe som heter Jonvallen, där jag aldrig varit förut. Det låg verkligen ute i bushen och vi hade nog aldrig hittat dit om det inte vore för skyltar o gps!

Nu vilar liten, för det tog nog på krafterna att vimsa runt bland hundar, nytt folk o skogsdofter, dessutom i värmen! Jag tror jag joinar hennes vila o intar ryggläge i soffan en stund...

Ha det gott
Må och mys!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar