2013-04-19

Viska - en tuff brud!

Viska har börjat upptäcka att våran tomt är större än hon anat tidigare, och att springa iväg på egna äventyr är väldigt trevligt! Däremot är plötsliga konstiga motorljud (så som kompressorer och dylikt) och grannarna något som hon inte låter sig imponeras över, då är matte mycket bra att ha till hands tycker hon. Att hon hellre betraktar sådant på håll utan att rusa dit är något som vi som ägare är mycket nöjda med och vi hoppas det håller i sig.

En lite dålig mage ställer till det i rumsrenhets-träningen men PRO-Kolin + ska inhandlas i dag så att det ska bli bättre. Och det är klart att en valpmage inte tål vad som helst särskilt nu när allt möjligt tinar fram, och det inte är alltid som man hinner se vad hon stoppar i sig!

I dag blir det lite bil- och miljöträning för lillan! Bilen har hon börjat bli tillfreds med och piper numera nästan ingenting vilket hon gjorde tidigare. Nu är det i stället mer fokus på att hon ska slappna av i bilen! Miljöträning tycker hon är väldigt roligt och hon betraktar allt som händer med stor inlevelse. Man undrar vad hon tänker om den stora världen!

Nu är det dags för oss att fixa lunchen till husse så vi hörs!

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar