2013-05-18

Viska tycker om kottar!

Vi var i skogen idag, och Viska var helt lyrisk över miljön och framför allt alla kottar som hon hittade. Man såg riktigt hur hon funderade "ååå vilken ska jag ta??" och efter lite dividerande hade hon bestämt sig... Jag tror banne mig att hon fick med sig halva skogens kottbestånd i munnen hihi. Med munnen full i kottar skuttade hon lyckligt omkring! Några riktiga labbefnatt hann hon också ta mellan upptäckarvarven.

Nu är hon så trött, både av värmen vi har men också av skogens alla intryck så hon sover som en stock. Hon kan verkligen dra av riktiga timmerstockar den tösen!

Vi har ju nu infört rutinen med att sova i buren på nätterna och det funger långt över förväntan. Hon godtar att vara där och piper till på morgonen när hon behöver ut. Då är det förvisso bråttom så man gör bäst i att klä sig och låsa upp dörren innan man släpper ut henne, så att hon har "fri passage" hela vägen ut så att säga. Sedan är det dags för frukost, vilket hon som med alla måltider intar med väldigt god aptit. Vilken lycka! Hon viftar på svansen medans hon äter, behöver jag säga mer?

Nu har husse tänt grillen så vi ska äta gott i kväll.
Må och mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar