2014-02-20

Hurra för Viska!

Vi börjar med att fira att Viska är FRIRÖNTGAD!!! HD grad A ED ua (0) Nu vet man med all säkerhet att det bara är att köra på i viltspåret och jaktträningen, utan bekymmer. Oj vilken glädje och en sån lättnad man känner!! Vi firar också att kullsystern "Bimbo" (Tjotte's Stare If You Dare) fick samma strålande resultat!



Vi firar även att vi tagit examen i specialsöket, och avslutningen gick över all förväntan. Helt fantastiskt duktig är hon våran guldpärla! Nu siktar vi på fortsättning i specialsöket samt lydnad 2 hos Hundvis, sen blir det uppehåll inför spårsäsongen. Vi ska gå akl i viltspåret i vår, så det är målet just nu. När hon blir godkänd (är övertygad om att hon fixar det) så kör vi på i ökl med förhoppningen om championatet i höst, och sedan efter det blir det dags att ta cert för eftersök.

Närmaste aktiviteten blir utställningen på SSRK i mars. Visserligen har hon fällt ur sig, men jag tänker ändå gå. Det är bra miljöträning och det är ju på hemmaplan. Dessutom är det så roligt att träffa vännerna och alla glada hundar! Den sociala biten är viktig, både för hundarna och för oss ägare!

På lördag blir det hundpromenad med tjejgänget och efter det ska vi grilla hemma hos Kakan o Uffe. Det ser vi fram emot <3 Det är ju så roligt för hundarna att få ta sina busrace i skogen tillsammans, och själv mår man ju så väl i hjärtat när man ser deras glädje!


Nu ska vi träna en stund...

Ha det gott
Må och mys!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar