2013-12-30

Gott nytt år!



2013... Det år som våran prinsessa gjorde entre i vårat liv! Så mycket vi fått uppleva tillsammans med denna ljuvliga varelse redan nu, och sådan stor gjädje hon gett oss  (och ger) - ja det går inte att beskriva i ord, orden blir överflödiga! 

Inte bara vi som ägare har fått njuta av "lillan liten", vi har redan hittat vänner för livet tack vare våra privata tränare i viltspår/eftersök som har fått följa Viska under utbildningen nämligen Kakan och Uffe. Ni två ger oss så mycket kärlek, så mycket tips och råd men framför allt ger ni oss självförtroende! LITA PÅ HUNDEN! Tack snälla för att ni finns *KÄRLEK* Vi har ju också lärt känna en hel del andra hundmänniskor med samma vilja och ambition som vi har tack vare KAKAN O UFFE <3 En gemenskap som jag uppskattar så mycket! 

Under vårat första år har vi även hunnit med en del utbildningar i allmänlydnad och unghundslydnad, vilket har passat oss som handen i handsken! Vi inleder 2014 med att utbilda oss i specialsök... Resultatet kommer givetvis att meddelas senare! Nu önskar vi från vårat håll ett gott nytt år 2014!! Väl mött i tävlingsskogarna och i ringarna!

Ha det gott
må och mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar